Dhr B. Sollie, eigenaar kinderdagverblijf De Kleine Reus Zwolle

Nu wel de juiste keuze kinderopvangsoftware

Onze ervaring met Novict begint op de Kindvak in Den Bosch 2010. Daar zagen we een demo met de mogelijkheden van het computerprogramma. Tot dat moment was het voor ons snel groeiende bedrijf een worsteling met zelfgemaakte Word- en Excel-documenten. Toen we klein waren voldeed dit prima, maar zo langzamerhand dus niet meer. Er was duidelijk behoefte gegroeid aan meer structuur en snellere middelen om diverse processen in kaart te brengen. Kind- en leidsterplanning, facturering, leidster-kindratio…….Het zijn maar enkele begrippen waar we weer meer grip op moesten krijgen. Vanaf 2003 zijn we gegroeid van 6 kindplaatsen dagopvang naar 54 dagopvang en 87 BSO-plaatsen. Dit is toch een forse groei.

Voor Novict hadden we al diverse andere pakketten bekeken en/of geprobeerd maar eigenlijk waren we met niets tevreden. Het pakket gaf te weinig mogelijkheden, het was te traag of de support liet te wensen over. Ten einde raad zijn we maar weer (noodgedwongen) gaan werken met Word en Excel.

En toen de beurs! Geef ons een kans, wij doen het beter. Ja,ja…en gij gelooft dat? Niet anders dan verkooppraatjes natuurlijk. Toch waren de eerste indrukken op de beurs voor ons overtuigend. Na enkele weken kregen we een uitgebreidere demo op onze eigen locatie. En daar groeide de overtuiging dat Novict echt iets voor ons kon gaan betekenen. We hebben afgesproken het een jaar te proberen. Vanaf januari 2011 werden we op echt alle mogelijke manieren geholpen bij de migratie van onze ouder- en kindgegevens, groepen, locaties, contract- en factuurmodellen enz. Soms via inlog-op-afstand, vaak ook op locatie.

In mei 2011 waren we zover dat we over konden naar het nieuwe systeem en tot vandaag zijn we een tevreden klant. Novict heeft haar beloften waar gemaakt! Ondersteuning wanneer het nodig is, snelle reactie op mail, telefonische support (soms zelfs ’s avonds). En diverse uitbreidingen liggen nog in het verschiet. Ook voor de prijs hoeft Novict zich niet te schamen. Voor een 250 euro per maand zijn al onze administratieve processen geautomatiseerd. Een prijs waar meerdere programma’s niet aan kunnen tippen.

Voor ons dus alle reden om met Novict door te gaan.

Prettig persoonlijk

Mevr. A. Balster
Spreng Kinderopvang Eerbeek

Krachtig ondersteunend, samen bouwen

Dhr. J. van Zutphen 
Directeur van Speelleercentrum De Wijde Wereld

Prettig persoonlijk

Mevr. A. Balster
Spreng Kinderopvang Eerbeek

Krachtig ondersteunend, samen bouwen

Dhr. J. van Zutphen 
Directeur van Speelleercentrum De Wijde Wereld