Ouderportaal

Via het ouderportaal kan een ouder in het Digidagboek zien hoe zijn kind de dag heeft doorgebracht. De ouder kan via het ouderportaal ook aangeven welke bijzonderheden er zijn. De leidster wordt op dit bericht geattendeerd door middel van een notificatie. Een ouder kan via het ouderportaal verstuurde facturen inzien. Tevens kan de ouder zijn gegevens bij het kinderdagverblijf inzien en hier veranderingen in aanbrengen. Op de centrale administratie kunnen de aangevraagde veranderingen “met een druk op de knop” geaccepteerd worden. De ouder kan op het ouderportaal ook een aanvraag doen voor extra dagen of ruilingen.

App voor ouders

Communicatie met ouders en verzorgers is belangrijk in de kinderopvang. Ouders zijn opgegroeid met sociale media en smartphones. Ze willen snel, direct communiceren en overal toegang hebben tot informatie over hun kind.

Wilt u meer informatie of een demonstratie afspraak maken?

Konnect

Het ouderportaal van Konnect is het meest uitgebreide ouderportaal dat op de nederlandse markt verkrijgbaar is. Konnect kan gekoppeld worden met Kidsadmin. De administratieve functies doet u dan met Kidsadmin, de communicatie met de ouders kunt u met de app van Konnect doen. 

Vrijblijvend kennismaken?

Bel ons voor meer informatie.
Wilt u zien wat Kidsadmin voor u kan betekenen? Beleef Kidsadmin!

Tel.: 088-9904444     E-mail: info@novict.com